Tong

Na dat je onze studio hebt verlaten haal je zoals afgesproken, een pak zout en 1 pak water ijs. Hoe maak je de zout oplossing: neem een lege liter fles en 9 gram zout. Vul de fles alleen de eerste dag met gekoeld water uit de koelkast.

De eerste dag zal je tong opzetten vandaar het ijs en het koude water om het zwellen de eerste dag te onderdrukken. IJs en koud water gebruik je alleen op dag 1! Het is belangrijk dat je niet door gaat met het ijs want de zwelling kan pas oplossen als de cellen zich weer kunnen openen, dit gebeurd bij de verwarming van de tong.

Vanaf dag 2 start je met warm zout water om te spoelen, spoel je mond zo warm mogelijk na iedere maaltijd, zoenen, roken, etc. gemiddeld 10 tot 15 keer per dag. Doe dit de eerste week om de genezing goed te laten verlopen na de eerste wissel mag je gaan halveren met spoelen en listerine aanschaffen. Spoel je met listerine doe dat dan vermengd met water anders maak je de tong gevoeliger dan nodig is. Als je kan eten doe dat dan, lukt het niet neem dan vloeibaar voedsel. Kijk wel uit met rauwe kipfilet en softijs. Draai de balletjes van je piercing iedere dag aan om ze niet te verliezen.

Gebruik de eerste 2 weken geen alcohol of drugs. En ”Speel” zo min mogelijk met de piercing ivm beschadiging van je tong (groot gat) en tanden. Na minimaal 5 tot 7 dagen gaan we wisselen van piercing, na 2 tot 3 weken kan de stud weer gewisseld worden naar een kleinere maat. Neem voor de pijn eventueel Paracetamol. Wil je toch nog iets weten bel 0544 377799

Shine
arrow_upward